Ce i-a ieșit lui Țuchel pe nas?

Publicat pe Actualizat pe

stres_71345000Săptămâna a început prost la superlativ pentru Țuchel.

1. Prima goangă și-a luat-o de la Monica Manole, administratora de la vestita asociație din zona industrială. Țuchel a violat timpanele femeii cu mai multe telefoane, într-o zi nefastă de marți,  rugând-o mieros să se întâlnească, în privat, să consume amândoi câte o cafea. Monica s-a uitat în globul de cristal, și-a luat geanta solidă căptușită cu greutăți pentru un eventual contraatac și a pășit în sediul PNL de unde în decembrie plecase prin demisie.

A fost servită cu cafeaua promisă de Țuchel. Abil cum este, ”neamțul”  travestit a plimbat-o prin toate cotloanele discuției, propunându-i, tentând-o, îmbiind-o cu diverse. ”Vaiiiii, nu pot închide lista de consilieri locali. Vă vreauuuu!. Aștept un răspuns de la dvs.”

Cafeaua aromată și condimentată cu ceva amestec dubios n-a doborât-o. Ia dat doar dureri de cap și amețeli.

Răspunsul așteptat  la primit Țuchel a doua zi. Cu FLIT. NU a fost  răspunsul lui Manole. Umilință maximă, Țuchele. Nu totul e de cumpărat, nu ai înțeles?

 2. Nici întâlnirea pusă la cale de ”consilierul personal”, hoțomanul de cazane de țuică Ghiță Andriuță, nu a decurs bine. În Țiglina, Țuchel și-a luat FUGĂREALĂ. Din cauza burdihanului , Andriuță stă mai greu la fugă și și-a încasat scatoalce.

„Golanuleee, huooo, hoțule, țăpeanule, marș în mă-ta la Țepu! Huoooo! Arde-l măi! Dă-i!” Poc. Trosc. Jap. Zdrang….. Și au scăpat amândoi cu fuga. De data asta. Data viitoare va fi mai rău.

3. Bucurie mare i-a venit și de la Mircea Călianu, directorul de la Casa de cultură. De când dă cu subsemnatul la DNA, Călianu nu mai tace. Sau, în termeni populari, varsă tot. Cât îl mai ține Țuchel în scaun? Dar mai contează?

4. În ședința de partid, l-a bufnit borșul pe nas. Pe Țuchel. Și cu asta s-a spus cam tot.

5. Samir, țigănușul din Cuza Vodă și frații Bontea au atacat sediul PNL-ului. Și striga Samir cât îl țineau plămânii: „Băga-mi-aș ****Țuchele în tine și neamul tău de hoți. Hoțuleee! Banditule!” etc….. juma de oră de înjurături. Care au fost calmate de slugoiul Eugen Martin care a scos teancul de bani din buzunari și I-A PLĂTIT CA SĂ TACĂ!

Când nu aveți bani, mergeți și urlați la poarta PNL Tecuci. Urlați și înjurați-l pe Țuchel. Va ieși ori Eugen Martin, ori Petrică Papuc, ori Ghiță Andriuță, ori Florin Vasiliu, ori Mircea Lupașcu, ori Curteanu, ori Costel Maftei, ori Dănuț Radovei, ori Angelu Hulea, ori Ani Dumbravă (Ani are mulți bani strânși de la Chiforiuc, de la Badea de pe vremea când făcea naveta la țară când era ea suplinitoare și pentru fiecare cursă plătea fata în natură,  etc…) și vor scoate teancuri de bani din buzunar și vă vor plăti ca să tăceți!

Întrebări:

-De ce se tot întâlnește Țuchel cu Saghian bătrânul senator? Săptămânal. Sau chiar de două ori pe săptămână. Ce vrea să obțină?

-S-a întâlnit Țuchel cu senatorul Daniel Butunoi și și-a negociat postul de city-manager? Va pica Daniel Butunoi în plasa lui Țuchel a doua oară?

-Țuchel, tu chiar vrei să fii city-manager la Tecuci? Așa ai negociat? Și cu onoarea ta nereparată cum va rămâne?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s