Primarule, nu știu pe câți mai prostești

Publicat pe Actualizat pe

Nu e glumă! Europarlamentara Grapini, proasta țării…a fost premiată de o asociație culturală din Timișoara pentru PROMOVAREA LIMBII ROMÂNE. Diplomă de EXCELENȚĂ, nu oricum. Personal nu cred că era vorba de vreo asociație culturală ci de o sectă care propovăduiește prostia la nivel înalt. Cu cât ești mai „înalt” cu atât ești mai EXCELENT.

Și ca să probez cât de proastă de Grapini, vă invit să citiți un text scris de proasta asta pe pagina ei de facebook. Proastă proastă, dar e proastă cu facebook.

Iată discursul „doamnei”:
“Stau singură langă un dud si vantumi baten plete. Duminecă am aflat vestea. Vă multumesk pentru aprecieri, a fost o luptă grea cu doamna de la Agronomie, cu Vanghelee dar am dovedi-t incă odată că care este valuarea mea.
Un sfat pentru toti cei care se apukă de scuală: Nu fi-ti prosti! Nu da-ti banii pe cărti!
Ca să ajungi europarlamentar roman trebue doar să dai spagă să ajungi pe liste, iar ca să primesti diplome pentru limba romana trebue doar sa fii prost!
Mă grăbesc, vă poop, mă duc la Uniunea Scritorilor sămi mai ridik un premiu!”

Aș propune să se dea un premiu, anual, pentru limba și literatura grapiană, din „funduri” europene. Ca să fie balul complet.

Nu m-am decis care e mai nebun: îla care i-a dat premiul sau Grapini că s-a gudurat pe lângă …ca să i se dea un premiu?

Dar, răsfoind facebookul am mai găsit un nebun. Unul care scrie „MENS SANA IN CORPORE SANO! ”.
„Așa cum am promis, intenționez ca dotările cu aparate fitness să se realizeze la toate locurile de joacă existente în municipiul Tecuci. Locul de joacă din Zona Industrială a fost dotat cu aparate fitness și dat în folosință. Vă invit să folosim civilizat aceste aparate pentru a ne menține condiția fizică!”

Oare Țuchel chiar mai vrea să fie primar la Tecuci? Cât de nesimțit poți să fii  și să jignești un cartier întreg numindu-i indirect necivilizați? Necivilizat ești dumneata, primărelule venit de la Țepu. Acolo la tine acasă, în satul tău natal, „discuțiile” se poartă „civilizat”  cu furca, cu biciul, cu pumnii, cu amenințări, cu șantaj, etc.

Măi oameni buni, ați observat ce hoție elegantă se practică la Tecuci? Pe la locurile astea de joacă „moderne” cu care se laudă Țuchel de parcă le-ar fi făcut cu banii lui din buzunar, apar personaje ciudate, care nu sunt d-ale locului și care pleacă ba cu câte un leagăn, ba cu câte o bancă, ba cu câte un tobogan, ba cu țeava care sprijină plasa ce împrejmuie parculețul.

Nimeni nu comentează, nimeni nu spune nimic, tăcere absolută în Tecuceanul. Ăia, presupușii hoți, pleacă cu jucăriile; se palmează prin câte-o curte, apoi deodată tronc….se face din zbor o analiză, se constată „pierderile” și desigur  apare nevoia de a fi înlocuite „furăciunile”.Domle derector colonel, cum e bre cu achizițiile directe?  Achiziții făcute din pix, cu bani strecurați pe sub preș? Dar partea matale care e?

Neneee, nu avem noi timp să numărăm câte idei de a sifona banii publici a inventat Țuchel și acoliții lui „colonei” .

„Vă invit să folosim civilizat aceste aparate pentru a ne menține condiția fizică!” scrie Daniel Țuchel.

Să mori tu? Dar cumva faci condiție fizică la locurile de joacă sau tot condiție fizică se numește și jocul de la încheietura mâinii când dai cu subsemnatul la DNA? De câte ori ai fost primare în ultimile 7 (șapte) zile să scrii declarații?

Primărelule, nu ieși cu rahaturi că nu-i adevărat, că bla bla bla, că mă obligi să dau amănunte. Taci, înghite-o și cugetă bine. Și fă ce spune doamna Florina Botez :„Primarule desfundă canalizările, montează gratare la acestea, ocupă-te de trotuare și de străzi, vezi că orașul este în paragină. Plătim impozite de zonă centrală și stăm în condiții de periferie, lasă aparatele de fitnes că nu știu pe câți mai prostești. În rest, numai de bine.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s