Taximetriștii din Tecuci râd în hohote

Publicat pe Actualizat pe

sapun-de-tepu

Băieții care sunt la turele de noapte se amuză pe seama primarului care nu doarme noaptea. Motivul amuzamentului este gluma scoasă de unul dintre taximetriști.

Taxi 1: De frica săpunului solid, primarul (Daniel Țuchel) a dat ordin să fie controlate toate magazinele din oraș unde se comercializează săpun solid.

Taxi 2: Țuchel nu mai doarme noaptea de frica mascaților. A aflat că D.N.A.-ul îi saltă pe politicieni și pe primari din pat când le e somnul mai dulce: la 5-6 dimineața. Motiv pentru care Țuchel nu mai doarme noaptea și ascultă bătăile din ușă. Ha ha ha!

Taxi 3: Toată lumea știe că băieții frumoși te saltă din pat, îți pun cătușele la mânuțe, te conduc la dubă, îți protejează căpuțul când te îndeasă în dubă și drum bun la pușcărie. E frumos ritualul de la ușa cu gratii a celulei. Băieții   îți scot cătușele și îți fac un cadou. Un săpun solid.

 Taxi 4:  De frica săpunului solid,  a dat ordin să fie confiscate toate mărcile de săpunuri solide. Dar un amărât de săpun, unul mititel, a scăpat. Ha ha ha! O să se roage să fi fost mai mare. Ha ha ha!

Taxi 5: Frate, ieri s-a făcut un control pe străzi. Niște tipi și tipe cu microfoane întrebau lumea ce fel de săpun folosesc. Care au spus ”săpun lichid” sau ”gel de duș” au scăpat. Ziceau ăia cu microfoane: ”Ăștia sunt tecuceni. N-au treabă cu corupția”. Dar ăia care au răspuns :”palmolive”, ” dove”, ”săpun  solid” au fost săltați și urcați direct în dube. ”Luați-l, e din Țepu!”. Ha ha ha!

Taxi 6: Băi da mai e un tip de săpun. Ăla pentru igienă intimă. Eu am acasă. Noroc că e lichid! Ha ha ha

Voi ce fel de săpun folosiți?

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s